Byliv er noget man skaber sammen – i Thisted

Tirsdag lyder startskuddet på et virkelig spændende netværksforløb udarbejdet specielt til Thisted by.

På baggrund af et ønske fra Thisted Handels- og Industriforening og en konstruktiv og god dialog mellem foreningen og Thisted Kommune, besluttede kommunalbestyrelsen både i 2016 og i 2017 at investere nogle midler i fremtiden for og udviklingen af detailhandlen i Thy.

En investering både i de mange arbejdspladser detailhandlen repræsenterer i vores område men også en investering i at sikre og styrke, at vi fortsat har en interessant detailhandel og en levende bymidte, der kan tiltrække såvel lokale kunder som de mange gæster og turister der i højere og højere grad tiltrækkes af Thys skønne plet på landkortet.

Det er nogle af disse midler, Thisted Handels- og Industriforening nu bruger på et professionelt netværksforløb for Thisted by udarbejdet af Mikkel Pii fra Retail Consulting Company.

Ekspert skal give gode råd
Mikkel Pii har de sidste 20 år arbejdet med udvikling af ledere og medarbejdere i dansk detailhandel. Tilgangen bliver humoristisk, uformel men seriøs og med en praktisk vinkel på, hvordan vi sammen kan blive endnu bedre og fortsætte den positive udvikling i fællesskabet i byen.

– Vi har naturligvis inviteret alle vores medlemmer fra både detail-, industri- og liberale erhverv – men vi inviterer HELE detailhandlen i Thisted – uanset medlemsstatus. Så er man indehaver eller butikschef i en detailhandel i Thisted og er man interesseret i øget salg, endnu mere arbejdsglæde, sammenhold og netværk med sine kolleger i byen, så er man mere end hjertelig velkommen denne dag, fortæller Hanne Stüker fra  Thisted Handels- og Industriforening

Inspiration fra Odder
Programmet byder udover indlæg fra Mikkel Pii også på en ekstra oplevelse med et inspirerende foredrag med Anne fra tøjbutikken Anna & Søs i Odder, der fortæller, hvordan de bl.a. sælger 1.100 billetter til deres årlige modeshow på under 30 minutter. Inden kl. 19.00, hvor netværksmødet slutter, er deltagerne oveni inspiration, dialog, fællesskab og samvær også blevet budt på tapas og bobler.

– Vi har en fantastisk hyggelig, interessant og attraktiv handelsby, som vi får meget ros for – i et område med så imponerende mange gode kræfter og initiativer, der tilsammen kun vækker større og større interesse udefra – og med den positive stemning, fortsætter Hanne Stüker, der sammen med foreningens bestyrelse og aktivitetsudvalg glæder sig til at byde velkommen til denne dag.

Der kan læses mere om netværksmødet på foreningens hjemmeside – thistedby.dk – hvor man også kan tilmelde sig frem til fredag.

Billedtekst: Mikkel Pii fra RCC har blandt andet medvirket i programmerne “Spis og Spar” på DR1. På tirsdag indleder han sammen med Thisted Handels- og Industriforening et spændende netværksforløb for detailhandlen i Thisted by.

Forfatter

Related posts

Top