Business Breakfast i Thy

Thy Event & Naturcenter i Bjerget ved Frøstrup dannede forleden rammerne for det første Business Breakfast siden corona lukkede Danmark ned.

Thy Erhvervsforum var vært ved arrangementet, og her glæder man sig over at kunne genoptage møderækken.

– Hos Thy Erhvervsforum har vi rigtig gode erfaringer med Business Breakfast, hvor vi kan drøfte et aktuelt emne med repræsentanter for lokale virksomheder. Samtidig får virksomhederne mulighed for at høre nyt fra Thisted Kommune, og stille spørgsmål til både os og kommunen, forklarer Anne Hansen, erhvervschef hos Thy Erhvervsforum.

Hun forklarer videre, at Business Breakfast er et godt supplement til de løbende møder Thy Erhvervsforum har på tomandshånd med lokale virksomheder og iværksættere.

Temaet var denne gang Karriere i Thy, hvilket gav anledning til fire spændende indlæg.

Allerførst fik Thisted Kommunes borgmester, Ulla Vestergaard, lejlighed til at fortælle om de udfordringer, der skal løses, så kommunen kan fastholde sin nye position som en erhvervsvenlig kommune: Infrastruktur/transport, arbejdskraft, uddannelse og grøn udvikling.

Anne Hansen selv fortalte efterfølgende om Thy Erhvervsforums arbejde med at tiltrække og fastholde arbejdskraft via projekterne Bybo til Thybo og Onboarding Thy. Derefter kunne direktør Hans Chr. Jeppesen fra EUC Nordvest løfte sløret for et spændende nyt tiltag, kaldet Business Nordvest, som lokale virksomheder vil komme til at høre meget mere til. Endelig kunne de to uddannelsesvejledere Ulrik Iversen og Birthe Hauskov Kristiansen fra Thisted Kommunens ungeindsats fortælle om deres arbejde for at hjælpe folkeskoleelever med praktikpladser.

Efter Business Breakfast var der rundvisning på Thy Event & Naturcenter.

Næste Business Breakfast bliver den 10. februar 2022.

Forfatter

Related posts

Top