Burger King og Sunset Boulevard har ingen planer for Thy og Mors

Det bliver ikke muligt for hverken thy- eller morsingboer at stille sulten på en lokal Sunset Boulevard eller Burger King-restaurant i nær fermtid.

Da det for nyligt kom frem, at den svenske tøjkæde H&M lukker sin butik i J.P. Jacobsen Center i Thisted ved årsskiftet, opstod der rygter om, at mindst en af førnævnte restaurantkæder var på vej til Thisted. Men rygterne har ikke hold i virkeligheden, lyder det fra både Sunset Boulevard og Burger King.

Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede restaurantkæde med 45 restauranter over hele landet inklusiv én restaurant på Færøerne. Alene i år forventer Sunset Boulevard at åbne yderligere 3-4 nye restauranter – men det bliver altså ikke i hverken Thy eller på Mors:

– Det ligger desværre ikke i planerne lige nu at åbne en Sunset Boulevard i Thisted eller omegn, lyder det fra Julie Osias, pressemedarbejder i Sunset Boulevard.

Heller ikke hos Burger King har man planer om at åbne en lokal restaurant:

– Det er da skønt sådan at være ’talk of town’ i Thisted. Men det er desværre en and, at Burger King skulle være på vej til at overtage H&Ms lokaler i JP Jacobsen Center, fastslår Steen Puggard, direktør for Burger King Skandinavien.

– Det er dog ikke ensbetydende med, at Burger King ikke gerne vil åbne i Thisted eller omegn. Vi har klare mål om fremtidig vækst i Skandinavien over de næste 10 år, men vi har endnu ingen konkrete åbningsplaner for jeres område pt., slutter han.

LÆS OGSÅ:

Handelschef: – H&M’s lukning i Thisted er et stort tab

PR-foto

Forfatter
Top