Bryghus aflyser generalforsamling: – Bliv væk

Allerede i efteråret lurede Thisted Bryghus, at coronapandemien ville få betydning for den kommende generalforsamling, der traditionelt afholdes den sidste lørdag i januar.

I oktober valgte man derfor at melde ud, at generalforsamlingen i år ville blive uden gule ærter og kortspil for de cirka 1.500 aktionærer, som plejer at deltage hvert år. Samtidig blev det besluttet at rykke generalforsamlingen til cafeteriet i Huruphallerne, fordi Thy Hallen er under ombygning.

Nu rammer coronaens klamme hånd igen generalforsamlingen, som også kaldes for Den Fjerde Højtid.

Det aktuelle forsamlingsforbud på fem personer betyder nemlig, at det gør det svært overhovedet at afvikle generalforsamlingen:

– Det er en underlig situation for ifølge lovgivningen, skal vi afholde generalforsamling. Men på grund af Covid-19, smitterisiko og forsamlingsforbud, opfordrer vi kraftigt alle aktionærer til at blive væk, fortæller bestyrelsesformand Verner Jensen, Thisted Bryghus.

Det er også baggrunden for, at årets generalforsamling er flyttet fra Huruphallerne til Advodan i Thisted.

– Vi har et ønske om, at årets generalforsamling kun bliver med deltagelse af de absolut nødvendige tre personer nemlig bestyrelsesformanden, direktøren og dirigenten, slår Verner Jensen fast.

Thisted Bryghus har undersøgt en række andre muligheder for at afvikle generalforsamlingen herunder en virtuel løsning – dog uden held.

– Derfor lægger vi bestyrelsens beretning samt udkastet til årsrapporten ud på bryggeriets hjemmeside en uge før generalforsamlingen den 29. januar 2021, fortæller Verner Jensen.

Bryghus i stabil drift
Han afslører samtidigt, at Thisted Bryghus er i stabil drift på trods af de utallige udfordringer, Covid-19 giver blandt andre restaurationsbranchen og hoteller mv.

– Selvom der i regnskabsåret har været indkøring af det nye brygværk og nogle af vores kunder har været lukket i dele af året, kommer bryghuset ud med et resultat på 2,6 mio. kroner efter skat. Det er faktisk lidt bedre end forventet, påpeger Verner Jensen.

Han roser samtidigt Bryghusets ledelse og øvrige medarbejdere for en fantastisk indsats i året, der er gået.

Øl-hilsen aflyses
Thisted Bryghus har tidligere meddelt, at aktionærerne kunne afhente seks Porse Guld på Bryghuset lørdag den 30. januar 2021 som et plaster på såret.

– Det havde vi glædet os til, men på grund af forsamlingsforbuddet og igen smitterisikoen, har vi valgt at aflyse dette, siger Verner Jensen.

Thisted Bryghus ser frem til, at samfundet vender tilbage til mere normale tilstande og til igen at kunne byde aktionærerne indenfor til generalforsamling i 2022.

LÆS OGSÅ:

Brygmester Madsen takker af i Thisted

 

Foto: Thisted Bryghus

Forfatter

Related posts

Top