Brugsen juler med ungerne i Durup

For femte år i træk inviterer Dagli’Brugsen Durup alle børn indenfor til julehygge, søndag den 29. november kl. 12.00-14.00, hvor der også serveres gløgg og æbleskiver – gløggen dog forbeholdt de voksne.

– Brugsen er en central del af lokalområdet på egnen. ’Derfor er det vigtigt for os at være en naturlig del af egnens mange traditioner, herunder ikke mindst den hyggelige juletid, siger uddeler Morten Glanz.

Allerede i den kommende uge får Dagli’Brugsen Durup besøg af et hold friske børn fra Børnegården i Durup. De skal atter være med til at klippe julepynt til butikken og bliver undervejs behørigt fyldt op med juleguf.

Fra søndag i samme uge kan alle børn komme i Dagli’Brugsen Durup og hænge deres julesok op i butikken. Sokken kan tømmes for godter hver mandag efter en adventssøndag og igen sidste gang den 25. december. Så der skulle være rig lejlighed til at få juleguf i sokken igen i år – sidste år benyttede hele 150 børn sig af denne mulighed.

Efter juleaktiviteterne bliver næste arrangement ’Hop & rul’ til januar i samarbejde med Durup Hallen og dens støtteforening. Mere herom senere.

Forfatter

Related posts

Top