Brugerne glæder sig til at tage multiparken i brug

Arbejdet med at forme næste etape af Morsø Multipark er i fuld gang, og forventningerne er store.

Thomas Noppenau, formand forfodboldklubben MorsØ FC, har set frem til, at arbejdet med den udendørs arena og opvisningsbane kunne komme i gang. Selvom der først kan spilles fodbold på banen fra midt i 2022, betyder det meget for ham, at man nu kan se, at der sker noget.

– Endelig er vi i gang, og vi glæder os til at være færdige og kunne spille på den nye bane. Det her har vi arbejdet frem imod i et godt stykke tid, men alt godt er værd at vente på, og jeg tror på, at det her bliver rigtig godt ikke bare for os men for hele øen og de mange andre brugere, siger han.

Der bliver nemlig rigtig gode og tilgængelige rammer at nyde fodbolden i, og der bliver også mange andre aktiviteter.

En af de ting, som mange også kan få glæde af, bliver kanterne omkring banen. Her vil der blandt andet komme et udendørs cross-gym, hvor man kan dyrke fitness og cross-fit, som instruktør i NIF, Sara Hald, har tænkt sig at gøre, når det efter planen står færdigt næste sommer.

Sara Klankenbog Hald. Privatfoto

– Det bliver så fedt for os at få mulighed for at træne udendørs, når vejret er til det. Og her vil man også bare kunne gå forbi som privatperson og tage udstyret i brug, når det passer en, fortæller hun.

I området ved multiparken færdes mange skoleelever, og Morsø Multipark er bestemt også med til at gøre uddannelsesområdet mere attraktivt, og det kan bruges i undervisningen, siger skoleleder ved Dueholmskolen, Lars Zedlitz Alberg.

Lars Zedlitz Alberg.

– Med den udendørs arena som en del af vores ”skolegård” får vi større mulighed for at arbejde med bevægelse i undervisningen på de kommende stier og i cross-gym området. Den udendørs arena vil også indfri vores store ønske om, at mere undervisning kan foregå udenfor i læringsrummene omkring banen, siger han.

Kom på besøg
I en pressemeddelelse skriver Morsø Kommune, at det kan være en oplevelse for både store og små, at se store planer blive til virkelighed, og i dette tilfælde kan man komme ret tæt på og se arbejdet med multiparkens udendørs arena skride frem.

På hverdage i arbejdstiden kører de store maskiner, mens der i weekenderne er mere stille og roligt. Alle er velkomne til at tage ud og kigge nærmere på arbejdet og glæde sig over, at multiparken nu kan gå ind i den næste og meget synlige etape.

LÆS OGSÅ:

Maskinerne er løs i multiparken

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top