Brødrepar overtager Thy Gokart

I sidste uge overtog brødreparret Jens Skaarup Bertelsen og Anders Diget Sørensen der begge er fra Thy, Thy Gokart i Nors.

De overtager gokartcenteret efter Tommy Holm Jensen, der sidste år meddelte, at centeret var sat til salg. Tommy Holm Jensen Jensen har drevet centeret de sidste 19 år.

– Vi har været ude at køre på banen flere gange og synes, at det var ærgerligt, hvis centeret skulle lukke. Samtidig har vi i flere år drømt om at gå den selvstændige vej, så det var den oplagte mulighed at drive centeret videre. Her er masser af potentiale for videreudvikling, så det er en spændende udfordring, vi står overfor, siger Jens Skaarup Bertelsen.

Udvidelse af banen og modernisering af udstyr
Allerede inden årsskiftet har de to nye ejere planer om at udvide banen med omkring 50 meter, og samtidig skal alt udstyr optimeres for at give kørerne en endnu bedre oplevelse.

– Centeret skal moderniseres, hvilket blandt andet betyder, at vi vil investere i ny software, så kørerne fx kan se deres omgangstider på telefonen. Derudover vil der være livetransmission, så kørere og gæster kan følge med i stillingen og kørselsomgange via skærme i centeret, siger Anders Diget Sørensen.

Børn og blinde skal også kunne køre
Derudover har de to brødre planer om at investere i nye gokarts, så børn fra 7 år også kan køre på banen, der ligger i den eneste opvarmede gokarthal i Danmark. I dag skal børn være fyldt 13 år for at kunne køre på banen i Nors. Ydermere er det ambitionen at investere i en topersoners gokart, så blinde og personer med handicap også kan få fornøjelse af gokartbanen.

– Vi vil gerne tilbyde gokart for alle, og derfor vil vi meget gerne i dialog med ungdomsskoler, bosteder og andre institutioner, som er i daglig kontakt med børn og unge. En del af vores koncept vil være pakkeløsninger og skræddersyede tilbud, siger Jens Skaarup Bertelsen.

Drømmen er, at gokartcenteret inden for det næste år kan holde åbent alle ugens dage.

– Vores mål er, at thyboerne skal have mulighed for at køre gokart hver dag hele ugen. Det er ambitiøst, men vi vil gøre vores til at skabe de rigtige rammer, siger Jens Skaarup Bertelsen.

Thy Gokart & Event holder åbningsreception lørdag den 31. august 2019 fra klokken 14.

Forfatter

Related posts

Top