Brdr. Olsen til Lions Nytårskoncert i Thisted

Der bliver om ikke “Stjerneskud” så ialtfald “stjernedrys” på scenen, når Lion Club i Thisted skyder sin traditionelle nytårskoncert af i Teutonersalen på Thisted Gymnasium den 9. januar 2015 kl. 19.30.

Normalt drager Brødrene Olsen mod fjernere himmelstrøg for at holde ferie i januar. Det ville de også have gjort i år, hvis det ikke lige var fordi Prinsens Musikkorps henvendte sig for at få dem med på orkestrets succesfulde nytårskoncert-turné. Det tilbud kunne de to populære brødre ikke sige nej tak til, og derfor drager de i januar 2015 med Prinsens Musikkorps rundt på midt- og vestjyske koncertscener for at spille nytårskoncerter.

Anne Herdorf holder normalt ikke ferie i januar, men alligevel lykkedes det Prinsens Musikkorps at overtale hende til at komme med orkestret på turné. Efter et par dages betænkningstid kunne hun meddele, at hun godt kunne få puslespillet til at gå op med hendes øvrige gøremål i januar, og så var holdet til nytårskoncerterne sat.

Danmarks ældste internationale popstjerner
Brødrene Olsen behøver ikke den helt store præsentation. De udsendte deres første album i 1972 og har siden udgivet 12 album. De har haft store singlehits med “Angelina” (1972), “Julie” (1977), “San Francisco” (1978), “Dans Dans Dans” (1979), “Marie, Marie” (1982) og “Neon Madonna” (1985).

Nogle af disse har deltaget i det danske Melodi Grand Prix, hvor enten duoen eller Jørgen Olsen alene har deltaget i alt 9 gange. Det bedste resultat opnåede de, da de vandt både det danske og det internationale Melodi Grand Prix i Stockholm 2000 med “Fly on the Wings of Love” – på dansk: “Smuk som et stjerneskud”.

Multitalentet der kan det hele
Anne Cathrine Herdorf, der nu kun kalder sig Anne Herdorf, har også deltaget i – og vundet – Det Danske Melodi Grand Prix. Det skete i 1987 med “En lille melodi”, der var skrevet af Helge Engelbrecht. I 1992 var hun desuden vært i Grand Prixet sammen med Anders Frandsen.

Hun optrådte flere år professionelt på de danske scener, medvirkede i musicals såsom Frk. Nitouche, Annie Get Your Gun og Judy Garland. Hun optrådte også sammen med danseorkestret Milles, ligesom hun sammen med Anne Dorte Michelsen, Julie Michelsen, Cæcilia Glode og Cathrine Nordseth udgjorde kvartetten Venter på Far. De senere år har hun spillet med i adskillige revyer og revykavalkader ligesom hun har turneret som solist.

Det er Prinsens Musikkorps’ håb, at konstellationen Brødrene Olsen og Anne Herdorf vil falde i publikums smag. Under alle omstændigheder kan de forvente et fantastisk show, hvor orkestret, solisterne og dirigenten som sædvanlig vil byde på masser af dejlig musik kombineret med sjove indfald og skøre gags.

Nytårskoncertturneen 2015 kører fra 9. – 25. januar. Koncerterne er nu i udbud, og det forventes, at der igen bliver tale om 13 nytårskoncerter i 2015.

Billetter kan købes på www.thyevent.dk samt hos Brandt Revision og Tandlæge Kloster.

Forfatter

Related posts

Top