BR klar med placering af alle sine nye butikker

I sidste uge meddelte BR de første 15 steder, hvor der i de kommende måneder vil åbne en ny legetøjsbutik. Nu er kæden klar med endnu en stak underskrevne lejekontrakter og 11 nye placeringer, hvor der også åbner en BR-butik dette forår. Desværre figurer ingen nordvestjyske byer på listen.

– Opbakningen til BR fra alle egne af Danmark har været overvældende. Der er ingen tvivl om, at den glade fætter med bjørneskindshuen kan noget særligt for danske børn og børnefamilier. Derfor er jeg glad for, at vi har alle de kommende butikker på plads, og vi ser frem til at åbne alle 26 i den kommende tid, fortæller BR-kædens nyudnævnte chef Charlotte From.

Opgaverne inden de 26 åbninger er mange. En af dem er at få ansat butikspersonale, som brænder for legetøj og kan være med til skabe de oplevelser, BR gerne vil byde på:

– Vi skal have ansat mindst 300 nye kolleger, som skal kunne begejstre børn og deres forældre. Nu, hvor forårets butiksåbninger er er på plads, glæder vi os til at slå alle stillingerne op. Vi har heldigvis allerede modtaget mange uopfordrede ansøgere fra dygtige kandidater, og jeg er ikke i tvivl om, at kunderne kommer til at møde nogle meget engagerede og dygtige BR-medarbejdere, når vi åbner butikkerne, uddyber Charlotte From.

De cirka 300 stillinger vil blive opslået og besat løbende.

Her åbner de 26 nye BR-butikker
Holbæk, Frejasvej 16
Tåstrup, Mårkærvej 15
Tilst, Anelystparken 2-4
Randers, Marsvej 33
Aalborg, Løven 2
Hjørring, Bispetorv 4
Esbjerg, Gl. Vardevej 243
Kolding, Egtved Allé 3
Næstved, Vestergårdsvej 8
Viborg, Holstebrovej 81C
Holstebro, Nyholmvej 12
Aalborg, Algade
Aarhus, Bruuns Galleri
Roskilde, Ro’s Torv
Hillerød, Slotsarkaderne
Vejle, Bryggen
Odense, Rosengårdcentret
Slagelse, Japanvej
Nykøbing F, Guldborgsund Centeret
Herning, Engdahlsvej
Sønderborg, Stenager
Storkøbenhavn
– Fisketorvet
– Vimmelskaftet
– Frederiksberg CentretVælg udvalgt billede
– Fields
– Rødovre

Foto: Pressefoto

Forfatter
Tags

Related posts

Top