Borgmester hyrer førstegangsvælgere til valgkamp

Hans Ejner Bertelsen (V), der er siddende borgmester i Morsø Kommune, har taget et utraditionelt skridt i forhold til sin kommende valgkamp.

Borgmesteren har nemlig hyret det lokale produktionsselskab Houe Film, som består af tre unge mænd på 18 år, der aldrig tidligere har stået i en stemmeboks.

Houe Film skal udvikle og producere videomateriale for og med
Hans Ejner Bertelsen i forbindelse med det kommende kommunalvalg.

– Vi ser det her som en enorm tillidserklæring fra Hans Ejner Bertelsens side, fortæller Malte Houe direktør i Houe Film.

Gamle strategier vinder ikke slag

Houe Film har ifølge Hans Ejner Bertelsen gjort sig fortjent til opgaven.

Malte Houe og borgemster Hans Ejner Bertelsen. Privatfoto

– Jeg har mødt Malte og har oplevet hans engagement og iderigdom. Og så er Houe Films produkt professionelt og godt, siger borgmesteren, der et stykke ad vejen medgiver, at der er tale om lidt af et sats.

Filmselskabet består nemlig som nævnt af tre 18-årige, der aldrig selv har stået i stemmeboksen.

– Jo, det kan man sige, men omvendt så vinder man ikke et slag ved at bruge en gammel strategi, lyder det fra Hans Ejner Bertelsen, der er i gang med sin 2. periode som borgmester på Mors.

– Af samarbejdet forventer jeg at der kommer fokus på de budskaber, vi gerne vil ud med og på den politik, vi vil stå for fremadrettet. Samt en tydeliggørelse af de resultater og fremskridt, vi har
oplevet og opnået på Mors, mens jeg har haft borgmesterposten, begynder Hans Ejner Bertelsen, når han skal sætte ord på sine forventninger til samarbejdet med Houe Film.

– Sluttende med et valgresultat, der sikrer, at det fortsætter og gerne med øget opbakning, slutter Hans Ejner Bertelsen.

Hjælp til ny, ung kandidat

Udover borgmestervalgkampen, skal Houe Film også skubbe en ny kandidat på vej.

Venstre offentliggjorde for nyligt, at de i år har en ungdomskandidat siddende på plads nummer 2 på stemmesedlen i skikkelse af Charlotte Amalie Holm.

– Jeg tror ikke der er så mange der er i tvivl om, at jeg tror rigtig meget på unge, og på ungeengagement. Jeg tror virkelig der er brug for unge kræfter, også i en kommunalbestyrelse. Så jeg synes det er fantastisk at hjælpe det på vej, i form af Charlotte Amalie, siger Malte Houe, der
udover sit arbejde i Houe Film, også er formand og medstifter af foreningen Ung Kult – For Unge, Af Unge.

Det er vigtigt for Malte Houe og Houe Film at understrege, at de ikke er politisk engageret, men filmskabere, og det bliver de ved med at være.

Forfatter

Related posts

Top