Borgermøde om vindmøller på Mors

Morsø Kommune står overfor at skulle godkende vindmølleplanen, der angiver hvor mange nye vindmøller, der kan komme op på Mors i fremtiden og ikke mindst, hvor de kan placeres.

Borgergruppen ”Ja til landliv – nej til kæmpevindmøller på Mors” er dybt kritiske i forhold til at opsætte kæmpevindmøller på øen. De mener, at møllerne forpester livet for beboerne tæt på dem, samt at møllerne ødelægger den unikke natur på Mors.

Derfor indkalder gruppen nu til borgermøde i Sydvestmors kultur- og Fritidscenter i Hvidbjerg, hvor man har indbudt medlemmerne af kommunalbestyrelsen til at deltage.

Og det har foreløbigt Venstre-folkene borgmester Hans Einar Bertelsen, Jette Jepsen og Ansgar Nygård samt borgmesterkandidat og gruppeformand hos Socialdemokraterne Viggo Vangsgaard og partifællen Lauge Larsen. Også Liberal Alliances Uffe Korsgaard og Demokratisk Balances Poul Kristensen har sagt ja tak til at deltage.

Styregruppen bag modstanden er bredt sammensat med folk, som repræsenterer landområder på nord, øst, vest og sydvestmors, bl.a.: Elsø, Tøving, Sdr. Dråby, Vils, Ø. Assels, V. Assels, Blidstrup, Emb, Sindbjerg og Karby.

Borgermødet foregår allerede tirsdag den 11. april kl. 19.00 i Sydvestmors kultur- og Fritidscenter i Hvidbjerg.

Forfatter

Related posts

Top