Borgermøde om fremtiden for Mors

Morsø Kommune inviterer til borgermøde om kommuneplanen på mandag den 27. november kl. 19 – 21 i Musikværket. Her vil byrådspolitikere fortælle nærmere om deres plan for udviklingen af by og land på Mors.

– Vi vil gerne invitere borgerne til at komme med på opdagelse i en plan, som kan få betydning for deres hverdag og fremtidsdrømme. Folk vælger selv hvilke dele af kommuneplanen, de vil høre om, og hvor længe de vil blive til mødet, fortæller byplanlægger Frede Hoeneveld, som er en af kommunens medarbejdere, der også vil stå til rådighed for faglige spørgsmål under mødet.

Ved caféborde svarer kommunens politikere på spørgsmål og fortæller om indholdet. Imens bliver der budt på kaffe og kage. Aftenen er en mulighed for at få indblik og indflydelse i en plan, der sætter rammerne for de næste 12 ås udvikling på Mors,

Kommuneplan 2017-2029
Morsø Kommunes Kommuneplan omhandler udviklingen af by og land. Den fortæller, hvordan kommune skal udvikle sig de næste 12 år. I kommuneplanen er der bestemmelser og retningslinjer for de forskellige arealer i kommunen. I planen kan man blandt andet se, hvordan man kan benytte sin egen ejendom, og hvordan ens nabo kan benytte sin. Alle borgere er velkomne til mødet og kræver ingen tilmelding.

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top