Borger frustreret over manglende lokalt Politi

Manglende personale var torsdag aften årsag til, at Midt- & Vestjyllands Politi i første omgang måtte opgive at sende en patruljevogn til tanken i Vilsund, hvor en borger havde set en berust motorcyklist.

Det skriver Nordjyske.

Johnni Borggaard var på vej hjem fra fra ferie, da familien stoppede ved tanken i Vilsund. Her sad motorcyklisten ved et bord fyldt med tomme ølflasker og det fik Johnny Borggaard til at ringe til Politiet.

Her fik han at vide, at der ingen biler var i området i øjeblikket, men at man ville sende en patruljevogn senere på aftenen.

Det gjorde man så også 23 minutter efter, at anmeldelsen var kommet ind, men undlod at ringe til anmelderen og fortælle, at patruljen var på vej.

Men i bagklogskabens klare lys kunne man da godt ringe til anmelderen og fortælle, at man var på vej, siger politiinspektør Hans Roost, der sagtens kan forstå Johnni Borggaards frustrationer.

Politiet påpeger, at spirituskørsel har stor prioritet hos Politiet, der da også ifølge Politiet selv har haft kontakt med motorcyklisten uden dog at ville fortælle konkret, hvad kontakten så er mundet ud i.

Foto : Rådet for Sikker Trafik

Forfatter

Related posts

Top