Bordet dækket til 230 i Sjørring

Tilslutningen var enorm, da Sjørring mandag aften arrangerede fællesspisning og der måtte dækkes op til 230 mennesker på skolen.

Den såkaldte velkomstgruppe i Sjørring, der tidligere har udgivet en arrangementskalender til nye borgere i Sjørring, stod bag hvad der viste sig at være et ret overvældende arrangement med fællesspisning på skolen.

Fællesspisningen er blot en af mange arrangementer, der bliver holdt i Sjørring med henblik på at skabe initiativ og fællesskabsfølelse lokalt. Denne aften var alle mellem 0 og 95 år mødt op for at deltage, og gøre aftenen hyggelig.

Da gruppen fik en aftale med en lokal kogekone, fortalte de, at hun nok skulle lave mad til omkring 50 mennesker. At det så viste sig at over 230 havde tilmeldt sig fik det ret stor indflydelse på valget af mad og bestik. Forestillingen om, at der kunne vaskes op i hånden som aftenen skred frem, blev afløst af plastic-tallerkener og menu blev ændret til marineret kalkunbryst med spidskål, tomatsauce og pasta.

Sjørring Bageri leverede brød til arrangementet, og der var generelt mad i så rigt mål, at ingen måtte gå sultne hjem.

Det store antal tilmeldinger har dog ikke afskrækket velkomstgruppen, der igen i maj byder ind til fællesspisning. Om der bliver fadservering ved bordene denne gang, er dog mere end almindeligt usikkert.

Foto : Bertel Boelt-Jørgensen

Foto : Bertel Boelt-Jørgensen

Foto : Bertel Boelt-Jørgensen

Foto : Bertel Boelt-Jørgensen

Foto : Bertel Boelt-Jørgensen

Foto : Bertel Boelt-Jørgensen

Forfatter

Related posts

Top