Boom i antallet af nye butikker i Thisted

I Thisted oplever man lige nu, i modsætning til mange andre byer, et mindre boom i antallet af nye butikker.

Til september er der åbnet ti nye butikker i byen i løbet af det seneste års tid. Tre nye er på vej i J. P. Jacobsen Centeret. En udvikling der glæder Per Overgaard, der repræsenterer centrets ejerkreds:

– Vi ønsker at skabe et kundeunivers, der oser af kvalitet og hvor såvel indretningen som de enkelte butikkers udtryk, skal være med til at løfte kundernes købsoplevelse. Vi ønsker at skabe en rød tråd gennem butikkerne og det er også baggrunden for, at vi har valgt at investere i de nødvendige rammer for at tiltrække netop kvalitetsbutikker som supplement til de flotte butikker, vi har i centret i forvejen, fortæller han.

Han fortæller, at processen har været undervejs i over et år.

– Ejerkredsen besluttede at videreudvikle centret for på den måde at sikre, at vi er klar til at møde de krav og ønsker, kunderne har til en moderne købsoplevelse. Det er dyrt at udvikle, ikke mindst som følge af Corona-krisen, der har ramt hele detailhandlen. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at den investering, vi foretager nu, er helt rigtig. Vi ønsker at tiltrække professionelle lejere, og ønsker med vores nye investeringer at give dem en god start og dermed en god hverdag, slår Per Overgaard fast.

Han glæder sig til at byde de tre nye butikker velkomne i centret.

Modetøj og smagen af Thy
Der er dømt herretøj fra øverste hylde, når Henrik Christensen åbner en ny Mr. butik i J. P. Jacobsen Centret. Og det er en velkendt tøjmand, der står bag disken. Han har nemlig drevet butik i Thisted i mange år.

Han er allerede i fuld gang med at gøre klar til at slå dørene op den torsdag den 27. august 2020.

En anden af de tre nye butikker, der rykker ind, er butikken Holms, som åbner til september.

– Det bliver en butik med fokus på modetøj med et nordisk udtryk med et twist henvendt til den kvalitetsbevidste kvinde, fortæller Janne Holm Andreasen der står bag den nye butik.

Preben Laustsen, der idag driver Prebens Vinhandel i Nykøbing, åbner sammen med Camilla Uhre butikken Det Smag af Thy.

Illustration af den kommende Det Smager af Thy-butik.

– Det bliver en specialbutik, hvor man kan købe alt det, man kan samle under begrebet ”Smagen af Thy” dog med undtagelse af grøntsager, fisk og kød, fortæller Preben Laustsen.

Han beholder butikken i Nykøbing, som Camilla Uhre har købt halvdelen af ligesom hun ejer halvdelen af den kommende butik i Thisted.

Det Smager af Thy åbner torsdag den 3. september 2020.

Foto: J. P. Jacobsen Shoppingcenter

Forfatter

Related posts

Top