Boligmanglen i Klitmøller fortsætter

Det er populært at bo i Klitmøller. Faktisk så populært at der lige nu er tale om en regulær boligmangel.

I løbet af de seneste år er det gået rigtig stærkt for Klitmøller. Især den unikke surferstemning har trukket folk til fra hele Danmark, og nu er det altså så eftertragtet at bo i Klitmøller, at husene bliver revet væk. Det skriver TV MidtVest.

Thisted Bolig har i lang tid gerne ville bygge i Klitmøller, men foreløbigt har kommunen sagt nej. Det til trods for, at der lige nu er 57 på venteliste til den mindst attraktive lejebolig i byen.

– Vi mener, behovet er soleklart. De har fundet et eller andet derude, som der, så kan man så forstå det eller ej, er utrolig stor efterspørgsel på. Så kan man selvfølgelig ærgre sig over, hvis vi ikke kan passe det op med noget så simpelt som tag over hovedet, siger Søren Skole, direktør i Thisted Bolig.

– Udviklingen i Klitmøller er gået enormt hurtigt de sidste to år. Det er virkelig gået hurtigt. Og de offentlige myndigheder inklusiv kommunen har det jo med at være lidt langsomme. Det tager tid, og det er ikke fordi, vi smøler mere end alle andre, siger Kaj Kirk (DF), formand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget.

Kommunalbestyrelsen i Thisted behandler sagen om almene boliger i Klitmøller på et lukket møde i næste uge.

Foto: Arkiv

 

Forfatter

Related posts

Top