– Børnene er vores fremtid

Læserbrev af
Jens Dahlgaard (S), KV21-kandidat på Mors  

Morsø Kommune skal aktivt arbejde på at ændre befolkningsudviklingen på Mors. Jeg har den klare holdning, at vi skal investere i vores børn og unge. Der skal skabes gode liv. Det er selve fremtidssikringen af Mors. De er vores fremtid.

Fortællingen om Mors skal være historien om, at Mors er øen, der af et godt hjerte arbejder målrettet på at skabe den perfekte start på livet.

Vi skal sætte ind tidligt for at skabe trygge rammer for børnefamilierne. Af konkrete ting kan jeg nævne færre elever i klasserne, en solid normering, fokus på de udsatte unge, tiltag for de skoletrætte, ekstra hjælp til de bogligt svage, en aktiv hjælp til at få børnene ud i foreningslivet og meget andet. Flere af indsatserne er allerede i gang, men de skal styrkes.

Hvor skal pengene komme fra? Et naturligt spørgsmål, som vil blive stillet efterfølgende. Mit svar er, at denne investering er langsigtet. Vi får ikke resultatet af den med det samme. Vi får ikke resultatet af vores indsatser nu. Det viser sig først senere. Jeg er dog slet ikke i tvivl om, at pengene skal findes på de kolde indsatser, events, branding og titler. Morsø Kommune skal ikke bruge en masse ressourcer på at fortælle, hvem vi er. Vi skal vise det. Det er vejen frem. Mors skal være hele landets børne- og ungdomsø. Børnene er og bliver vores fremtid. Frem med de indsatser, der tæller for børnene og de unge. Børnene er og bliver løsningen på vores udfordringer.

Forfatter

Related posts

Top