Børn fra Nykøbing bager til fordel for BørneTelefonen

Oktober måned bliver atter fyldt med velduftende bagværk, når flere end 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen. Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu engang løber af stablen.

M.C. Holms Børnehus er en af de mange institutioner, der deltager i Bag for en Sag i år.

De ældste børnehavebørn har gennem de sidste par uger trænet i køkkenet, og på torsdag er der inviteret til forældrekaffe hvor børnene sælger der bagværk til fordel for BørneTelefonen.

Bag for en Sag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der er blevet afholdt siden 2005. Foruden at både børn og voksne kan have det sjovt med at bage, er Bag for en Sag også en anledning til at få talt om de problemer, der kan fylde hos børn – og så er det en nem måde at engagere børn i at hjælpe andre børn.

– Vi er utrolig glade for den store opbakning fra både børn, unge og voksne ved Bag for en Sag. Pengene fra det solgte bagværk er med til at sørge for, at endnu flere børn kan komme igennem til en frivillig rådgiver på BørneTelefonen, der lytter og hjælper, når livet slår knuder, siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

BørneTelefonen havde sidste år 49.345 rådgivninger med børn og unge – om alt fra forelskelse og venskaber, til mobning, ensomhed og tanker om selvmord.

Forfatter

Related posts

Top