Bør Nationalpark Thy udvides?

Bestyrelsen for  Nationalpark Thy ønsker nu en gang for alle at få afdækket interessen for en udvidelse af nationalparken.

– Er du lodsejer i et område, der kunne skabe bedre sammenhæng i naturen? Er du interesseret i at vide, hvad det vil kunne betyde, at være lodsejer i Nationalpark Thy eller bo i nærområdet? Så mød op til en aften, hvor bestyrelsen for Nationalpark Thy vil undersøge interessen for eventuel udvidelse, skriver nationalparken på sin hjemmeside.

Mødet afholdes på Montra Hotel Hanstholm torsdag d. 29. oktober kl. 19.00. Der er grundet retningslinier for COVID-19 et begrænset antal pladser og alle deltagere skal selv medbringe og bære mundbind. Tilmelding skal ske senest d. 22. oktober 2020 ved at klikke HER.

Det er gratis at deltage på mødet, men forudgående tilmelding er altså en forudsætning.

Såfremt interessen for at deltage i mødet overstiger antallet af pladser, vil der blive opsat livestreamning, så man kan deltage i mødet hjemmefra. Hvis det bliver tilfældet vil det blive annonceret på nationalparkens hjemmeside når selve mødet er “udsolgt”.

Efter mødet d. 29. oktober vil bestyrelsen tage stilling til om der foreligger et grundlag for at igangsætte en decideret proces omkring en eventuel udvidelse og i så fald hvorledes en mere dybdegående undersøgelse vil skulle tilrettelægges.

Bestyrelsen vil så drøfte sagen på et møde i december.

Foto: Susanne Worm

Forfatter

Related posts

Top