Bøderegn for uhæmmet tisseri weekenden

Weekendens politirapport fra Mors:

Indbrud:
Der er fra onsdag til fredag begået indbrud i en garage på Grøndalsvej i Nykøbing, hvor tyvene har pillet et vindue ud.

Der er stjålet forskelligt værktøj, en svejsemaskine, en kompressor mv. Der er endnu ikke fuldt overblik over, hvor meget der er stjålet.

Ifølge dagens udgave af Morsø Folkeblad, er der stjålet for mellem 75.000-100.000 kr. En person retter kritik imod Politiet for ikke at sende en patrulje ud og efterforske indbruddet.

Andreas Søgaard fra Politiet siger, at det normale ville være at gøre dette i sager af den her størrelse og at det er en fejl, hvis det ikke er sket i dette tilfælde.

Weekendens politirapport fra Thisted :

Indbrud:
Der er fra onsdag til fredag begået indbrud i en ejendom på Momtoftvej ved Thisted.

Tyvene er gået ind af en ulåst stalddør og fjernet diverse værktøj, en Bosch vinkelsliber, en cementblander, en Makita bajonetsav mv.

Herefter er tyvene gået direkte ind i beboelsen og fjernet et 40” fladskærms-TV, en Garmin GPS, diverse bestik og 150 DVD film.

Fredag kl. 12:58 i Bedsted:
Tre udlændige begår butikstyveri i Eurospar i Bedsted. De sjæler fem flasker Jack Daniels og forsvinder sporløst. Politiet skal nu checke overvågningsbilleder fra forretningen.

Tvivlsomme indsamlere:
Fredag kl. 17:00 i Thisted:
Borgere anmelder to – måske – blinde personer, der indsamler penge på Frederiks Torv. Da Politiet ankommer, er de to personer over alle bjerge.

Hærværk:
Fredag kl. 17:30 i Hundborg:
Ukendte gerningsmænd kaster en blomsterkumme ind gennem et vindue på en ejendom på Vorupørvej i Hundborg. Der er ingen spor efter gerningsmændene.

Overtrædelser af Ordensbekendtgørelsen
Fredag kl. 20.30 i Thisted:
En 32 årig mand blev sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han udviser voldelig adfærd ved at skubbe til tilfældige forbipasserende udenfor Thy Rock.

Fredag kl. 21.59:
En 27 årig mand sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han tisser op af hegnet udenfor Thy Rock.

Fredag kl. 22.16:
En 45 årig mand sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han tisser op af hegnet udenfor Thy Rock.

Fredag kl. 23.29:
En 27 årig mand sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han tisser op af hegnet udenfor Thy Rock.

Fredag kl. 23.30:
En ung kvinde fra Mors udsættes for hærværk udenfor festivalpladsen, hvor en ung mand hopper op på kølerhjelmen og tramper rundt. Manden, der er en del af en gruppe, forsvinder sporløst ind på pladsen.

Fredag kl. 23.32:
En 21 årig mand sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han tisser op af hegnet udenfor Thy Rock.

Fredag kl. 23.40:
En 26 årig mand fra Thisted sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han råber ukvemsord efter Politiet.

Fredag kl. 01.10:
En 19 årig mand får et slag med en politistav, da han opfører sig voldeligt overfor Politiet i forbindelse med, at manden stikker af fra Børsen på Havnestræde, hvor han var i diskussion med en dørmand den unge mand sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Fredag kl. 01.20:
En 32 årig mand stiller sig op foran en patruljevogn på Torvegade i Thisted og nægter at flytte sig. Det koster en sigtelse for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Fredag kl. 03.14:
En 38 årig mand sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han tisser op af en væg udenfor Gate 7 i Thisted.

Lørdag kl. 21.20:
En 38 årig mand fra Thisted blander sig i en politiforretning udenfor Thy Rock og sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Lørdag kl. 21.43:
En 19 årig mand fra Mors nægter at forlade festivalpladsen og sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. Da han returnerede til pladsen igen kl. 22.01 fik han endnu en sigtelse for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen – og altså to bøder,.

Lørdag kl. 23.26:
En 24 årig mand fra Thisted sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han tisser op af hegnet udenfor festivalpladsen.

Lørdag kl. 23.30:
En 23 årig mand fra Mors sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han kommer i klammeri med en anden festivalgæst udenfor pladsen.

Lørdag kl. 23.54:
En 29 årig mand fra Thisted sigtes for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han tisser op af hegnet udenfor festivalpladsen.

Lørdag kl. 01.08:
En 30 årig mand fra Thisteds nordlige opland sigtes for at have slået en kvinde på kinden med en flad hånd samt for at have bidt en vagt i underarmen.

Lørdag kl. 02.13:
En vagt får et kraftigt skub af 35 årig mand fra Thisted ved hovedindgangen, da manden blev sur over, at vagten bortviste en gæst fra festivalpladsen. Manden sigtes for voldelig optræden.

Lørdag kl. 03.38:
En 41 årig mand fra Skjoldborg fik to års karantæne fra Gate 7 på Østerbakken i Thisted efter, at han har været i klammeri med en dørmand. Han nægtede sammen med en 27 årig mand fra Midtjylland at forlade stedet.

Lørdag kl. 03.39:
En 22 årig aggressiv mand fra Aalborg er blevet sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han kastede flasker på fortorvet foran Dampmøllen i Thisted.

Lørdag kl. 04.57:
En 22 årig mand fra Thisted blev sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen for ikke at ville følge Politiets anvisning på Hjultorv i Thisted. Samtidigt blev han også sigtet for at råbe ukvemsord efter Politiet.

Euforiserende stoffer:
En 20 årig kvinde fra Thisted er blevet sigtet for besiddelse af 26,4 gram hash og 3,55 gram amfetamin. Politiet stoppede kvinde ved hovedindgangen til festivalpladsen.

Spirituskørsel:
Politiet måtte tage pebersprayen i brug, da en 49 årig mand fra Aarhus skulle anholdes for spirituskørsel lørdag aften på Aalborgvej ved Kjelstrup.

Manden var løbet tør for diesel, og da han lugtede mistænkeligt meget af spiritus, blev Politiet tilkaldt. Det viste sig efterfølgende, at man kørte bil efter at være frakendt retten til at køre bil – samt at bilen var stjålet. Manden modsatte sig anholdelsen og derfor måtte man bruge peberspray.

Forfatter

Related posts

Top