Bo Zinck : vi vil ikke være til grin i Hvidovre

Thisted FC vil fære fuldt ud fokuserede på mandagens kamp imod Hvidovre. Der skal leveres. Man kører ikke 800 kilometer for at blive til grin, lyder det fra cheftræneren.

– vi skal ud at se, om vi ikke kan få en sejr igen og levere en god præstation i den sidste udekamp i den her sæson, og det glæder vi os til. Tilskuer- og stadionmæssig er det et dejligt sted at slutte af, og så glæder jeg mig til at møde min gode ven Christian Iversen (Cheftræner i Hvidovre, red), siger Bo Zinck.

Og det bliver ikke nogen let kamp.

– Vi skal op mod et ærgerrigt mandskab, som er blevet bygget godt op, og Hvidovre har generelt et godt hold. Første halvleg mod Kolding var fint, men over hele kampen manglede vi noget, så præstationen i Hvidovre er vigtigt. Ingen har det store på spil, men vi kører ikke til København for at være til grin, siger cheftræneren.

Også selvom TFC formentligt har toppet.

– Jeg har forståelse for, hvis vi ikke topper lige nu, da vi har nået vores erklæret mål, og det skete lang tid før, så ligegyldig hvad der sker, har det været fantastiske to år, for det kan halvanden uge jo ikke ændre ved, siger Bo Zinck.

Thisted FC møder Hvidovre på udebane mandag kl. 15.00.

Tekst og foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top