Bo Zinck : Thisted FC har seks matchbolde

Efter weekends sejr over Avarta på 2-1 på hjemmebane, kan Thisted FC selv afgøre en oprykning til 1. division – en oprykning, der er (næsten) sikker.

– Det var en tæt kamp, hvor jeg synes, at vi skabte de største chancer bl.a. to, hvor vi var frie med keeperen, som vi ikke scorer på. Vi leverede en bedre præstation end mod B93. Der var dog nogle ting i første halvleg, hvor vi mistede bolden på uheldige steder. Avarta er det det bedste hold, som vi har mødt, og de skabte problemer for os. Avarta kan mange forskellige ting da de har fysisk stærke spillere og kan spille en god gang fodbold. På mange områder vi og Avarta om hinanden, siger Bo Zinck .

Han noterer sig, at Thisted FC kan rykke op på lørdag såfremt de selv vinder og Avarta og B93 samtidig får uafgjort i deres kampe eller taber.

Det er værd at bemærke, at B93 spiller lørdag ude mod Kolding, mens Avarta har Kjellerup hjemme søndag.

– Jeg synes, det er fantastisk, at vi kan rykke op næste weekend. Det er vanvittigt, at vi har seks matchbolde, så nu står vi på målstregen. Jeg regner ikke med, at oprykningen går galt, dog er vi ikke i land endnu, siger cheftræneren.

Thisted FC spiller imod Dalum lørdag kl. 14.00 på udebane i Odense.

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top