Bluesdjævelen er tilbage

Der er lagt op til funky soul og bluesrock, når et af Danmarks stærkeste blues-navne, Mike Andersen, besøger Plantagehuset & Spillestedet Thy fredag d. 24 november.

Mike Andersen udsendte for et år siden sit syvende album ‘Devil is Back’. Det nye album præsenterer en sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, en mere rå og udfarende vokal og fængende melodier, som giver Mike sin egen plads i et ellers traditionsbunden felt. Mike har løsnet grebet lidt og lukket både andre sangskrivere og en produceren Mads Michelsen ind i sit univers. Sangene er for nogles vedkommende blevet til i det amerikanske musikmekka Nashville. Mike har bl.a. skrevet duetten ’This Time’ sammen med Heather Bond, som er internationalt anerkendt sangskriver – og så er det lykkes at få selveste Joss Stone med på duetten.

Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkel udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt. På samme måde er det syvende album på imponerende vis blevet til, inden Mike har rundet de 40 år. Det er et helt egent lydende album, og en helt anden proces har ligget til grund for dette album end på de forudgående seks.

Koncerten med Mike Andersen starter kl. 20.

Forfatter

Related posts

Top