Blidstrup Efterskole slog besøgsrekord

Onsdag aften lå elever og medarbejdere vandrette på Blidstrup Efterskole, da dørene klokken 18.00 blev åbnet for Efterskolernes Aften.  Det væltede nemlig ind med gæster. 35 familier valgte i år at besøge skolen, hvilket er rekordantal. Det er over 50% flere besøgende end i 2017.
Efterskolernes aften plejer ikke at være nær så stort et trækplaster som Efterskolernes dag. Men i år havde vi altså et virkeligt stort rykind ligeligt fordelt på drenge og piger. Som noget nyt tilbyder vi e-sport, hvilket vi godt kan mærke en stor interesse for, men også vores ridelinje, og muligheden for at have egen hest med er stadig populær. Vi mærker også en stigende interesse for vores øvrige linjer: Des-art, håndværker, kok og multisport, fortæller forstander Karsen Madsen.

Nu krydses der fingre for, at de mange besøgende resulterer i endnu flere tilmeldinger, end dem der allerede kom ind i aftes.

– Vi har i forvejen flere tilmeldinger til næste skoleår på nuværende tidspunkt, end vi havde for et år siden. Så det er rigtig positivt, siger Karsten Madsen.

Forfatter

Related posts

Top