Blidstrup Efterskole deltager i DM i Skills

Efterskoleforeningen, SkillsDenmark og Nordjyske erhvervsskoler har som i år taget initiativ til et nyt tiltag:
DM i skills for efterskoler i Nordjylland – og Blidstrup Efterskole er en af deltagerskolerne.

SkillsDenmark er en nonprofit organisation, der bl.a. arbejder for at fremme kendskabet til de forskellige erhvervsuddannelser, og som hvert år afholder DM i skills i forskellige byer. Begivenheden finder sted i Gigantium Ålborg fra d. 26.-28. jan. 2017, og som noget nyt har Nordjyske Efterskoler altså muligheden for at deltage i deres helt egen konkurrence ved arrangementet.

Går efter 1. pladsen
Eleverne fra Blidstrup Efterskole skal d. 27. januar dyste mod 12 andre efterskoler i finale-konkurrencen om hovedpræmien som er en velsmagende middag til alle skolens elever serveret og udfærdiget af kokke- og tjenerelever fra EUD, samt selvfølgelig et diplom om deltagelse.

– Vi satser selvfølgelig stærkt på at tage 1. pladsen i Ålborg d. 27. og har netop afholdt vores lokale Skills-konkurrence på skolen, hvor eleverne på tid, og i hold af tre, dystede i de planlagte aktiviteter som bl.a. bestod i serviet-foldning, samle en trappe, dåse-stabling og meget andet. De 4 hurtigste hold blev fundet og skal altså repræsentere Blidstrup ved DM i efterskoleskills d. 27. jan. 2017, fortæller Iben Have fra Blidstrup Efterskole.

Du kan se billeder fra den lokale skills-konkurrence her.

Foto: Blidstrup Efterskole

Forfatter

Related posts

Top