Biografleder efter fin omtale: – Jeg er helt vildt stolt

For nyligt blev Bio Mors i damebladet Woman fremhævet, som en af i alt 6 unikke biografer i Danmark, der i følge bladet vil gøre turen i biffen til en endnu større oplevelse.

I artiklen fremhæves bl.a. biografens to karakteristiske søjler og det lysende neonlys ved indgangen.

– Den charmerende biograf på Mors er topmoderne indeni, men gammel og klassisk udenpå, står der blandt andet.

Desuden bliver det noteret, at biografen primært drives af frivillige. Noget, som glæder Dorte Eskildsen, der er daglig leder af Bio Mors.

– Jeg er helt vildt stolt af den flotte anmeldelse og ikke mindst af at vores skønne frivillige er fremhævet, som det aktiv de rettelig er, fortæller hun til LimfjordUpdate.dk.

Og de frivilliges indsats giver pote, og er med til at trække morsingboerne ind i de bløde sæder i biografmørket. Dorte Eskildsen kan berette om “en god sommer og en totalt vildt sensommer”.

– Faktisk ligger august – oktober i år 30-84% over billetsalget de seneste 10 år. Det er om noget et skulderklap der runger højt i vores lille biograf og udelukkende skyldes vores loyale gæster, fortæller hun.

– Når jeg kigger på de tre måneder og måler op på fx 2017 så er vi 73% bedre og hvis vi kigger på 2011 så er vi 30% bedre. Ens for alle år er at vi ligger over og det er godt nok en god fornemmelse.

Også den kommende tid er der noget at glæde sig til, for som biograflederen siger:

– Der kommer mange fine film i efteråret. Ghostbusters 2 for eksempel. Både til de unge og os, der har lidt flere år på bagen, og som kan huske den fra biografsædet tilbage i 80erne.

Foto: Bio Mors

Forfatter

Related posts

Top