Bilorientering i Finland: Topplaceringer til Thisted- og Struermandskaber

De nordvestjyske motorklubber, Struer & Omegns Motor Sport og Thy Motor Sport var godt repræsenteret, da årets 3. og 4. afdelinger om det Nordiske Mesterskab i bilorientering i weekenden blev afviklet  400 km nord for Helsinki i Finland.

Bedst gik det for Struer-mandskabet Morten Jäger og Bent Mikkelsen, der vandt lørdagens afdeling efter en 4. plads om fredagen. Holdet er en slags specialister i finske løb og var allerede godt kørende i fredagens afdeling, men et par stressfejl endte med at koste sejren i sidste ende.

Også i lørdagens afdeling sneg der sig et par dumme fejl ind, men her var Struer mandskabet så godt kørende at de alligevel vandt løbet. De var hurtigst af alle i klassen. Med de to flotte placeringer er Jäger og Mikkelsen nu oppe som nr. 3 i den samlede stilling.

Morten Jäger og Bent Mikkelsen vandt 4. NM afdeling i Finland og er nu nr. 3 i den samlede stilling

For thyboen Børge Holm og Jørn Mørup fra Struer blev det begge dage til en 5. plads i løbet.

Thy Motor Sport havde endnu et mandskab med i Finland. Rene Hansen og Ole Skov blev nr. 15 i fredagens afdeling og nr. 13 om lørdagen. I den samlede stilling er Hansen og Skov på en 15. plads inden de to finale løb der afvikles om en måneds tid i Sverige.

Hele 11 mandskaber, her af 4 danske er fortsat med i medaljekampen. Både Jäger – Mikkelsen og Holm – Mørup har med 2 topplaceringer i Sverige fortsat mulighed for at vinde medaljer.