Bilorientering: Forsvarende Danmarsksmestre blev nr. 2

De forsvarende Danmarksmestre i bilorientering, Børge Holm fra Thy Motor Sport og Jørn Mørup fra Struer & Omegns Motor Sport, blev nr. 2 i årets første DM-afdeling.

Lige som så mange andre sportsgrene har bilorientering også været ramt af corona-situationen. Det har haft den betydning, at deltagerne skulle helt hen i september før første afdeling om dette års Danmarksmesterskab kunne afvikles. Samtidig er DM sæsonen skåret ned fra de planlagte 6 afdelinger til i år kun 4 afdelinger.

Holm og Mørup har vundet DM-guld de sidste 6 år i træk, men før den række var brødrene Harald og Jan Søndergaard fra Ikast mangedobbelte mestre. Det skulle da også vise sig, at det var de to mandskaber der kæmpede om sejren i mesterklassen.

Begge mandskaber gennemførte ruten med 5 fejlkørsler og dermed 125 strafpoint på rute-kontroller. I sidste endte blev det makkerparret fra Ikast, som trak det længste strå, da de gennemkørte ruten med en tid, der var 16 minutter hurtigere og dermed 16 strafpoint bedre end Holm og Mørup.

De næste to afdelinger afvikles i oktober hhv. ved Roskilde og på Sydsjælland inden mesterskabet afsluttes i november ved Kjellerup.

Forfatter

Related posts

Top