Billetter til Steinfath-dokumentar revet væk

Interesseren for at være med til gallapremieren på den nye dokumentarfilm om standup-padleren Casper Steinfath vilde vintertogt over Skagerrak sidst år, er enorm: Alle billetter er revet væk til premieren fredag den 3. maj i biografen i Thisted.

– Vi ved godt, at Casper er populær i Thy, men det blæser mig bagover, at filmen er udsolgt på to uger. Det er fedt at mærke, at vi midt i en Netflix-tid stadig kan trække mennesker ind i den gode gamle biograf. Det fortæller os, at thyboerne også er stolte over bedriften og gerne vil vide mere om Casper og turen til Norge, siger Alicja Cupial, der står i spidsen for Cold Hawaii Surf & Film Festival, som filmen er en del af.

Casper Steinfath padlede den 18. marts sidste år 147 kilometer fra Hirtshals til Kristianssand – en tur, der varede 18 timer og 26 minutter. Foto: Frederik Clement

Filmen følger Casper Steinfath helt tæt i tiden mellem det første, mislykkede forsøg på at krydse Skagerrak i 2017 og til det succesfulde togt sidste år.

– Jeg er stolt, ydmyg og skræmt på samme tid over, at gallapremieren er udsolgt. Jeg glæder mig til festen i Thisted, selvom det bliver en aften med store følelser, siger Casper Steinfath med udsigt til at skulle se filmen med familie, venner og resten af Thy.

Men selvom der er udsolgt til gallapremieren, er der flere muligheder for at se filmen, der er en ren nordjysk produktion – stort set finansieret af lokale privatpersoner, fonde og virksomheder i Nordjylland. Den er på plakaten i Kino 1-2-3 i Thisted mandag den 6. og tirsdag den. maj, ligesom den bliver vist i Grand Teateret i København tirsdag den 7. maj og i Øst for Paradis i Aarhus torsdag den 9. maj.

Foto: Fredrik Clement

Forfatter

Related posts

Top