Billetsalget til Østers- og Muslingepremieren er skudt igang

Der er endnu et par måneder til den storstilede fejring i forbindelse med Østers- og Muslingepremieren på Mors. Ikke desto mindre er der nu blevet åbnet op for køb af billetter til festivitasen i oktober, der kommer til at byde på Danmarksmesterskaberne i Østergastronomi, østersåbning og champagnesabling.

Flere af landets nuværende og tidligere Michelin-kokke samt nuværende og tidligere medlemmer af Kokkelandsholdet, deltager i fejringen på Mors. Den endelige deltagerliste vil blive offentliggjort i august.

Afviklingen af Årets Østers- & Muslingepremiere stiller store krav til Morsø Kommune der arrangerer eventet i samarbejde med Kokkeforeningen Danmark på grund af usikkerheden omkring udviklingen af coronavirus i Danmark.

– Derfor udbydes der i år en række specialpakker med siddepladser og forskellige former for smagsoplevelser, hvor publikum får mulighed for allerede nu at sikre sig plads til de tre Danmarksmesterskaber og øvrige arrangementer, fortæller borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Billetter kan købes på www.skaldyrshovedstad.dk hvor programmet også offentliggøres løbende.

Foto: Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top