Billeder fra Mors udstilles i Kirkecenteret

Egentlig skulle Frans Kappel Øvre have udstillet nogle af sine billeder fra Mors i starten af året, men som med så meget andet satte coronaen en stopper for dette.

I første omgang blev udstillingen udsat til marts-april, men heller ikke det kunne lade sig gøre.

Men nu sker det endelig.

Med 15 billeder viser fotografen en række af øens landskaber frem i en udstilling, der kan ses i Kirkecenteret i Nykøbing. De fleste af billederne er fra kystområderne med Limfjorden, som gør Mors til noget helt særligt. Der er billeder fra Næssund, Tæbring, Skallerup, Hanklit, Feggeklit, Bjørndrup og mange andre steder. Billederne er taget i årene 2015-2020, hvor Frans Kappel Øvre har vandret især i øens kystlandskaber. Og der er billeder fra alle årstider.

Vejret spiller en stor rolle, når der skal tages billeder, og det første som fotografen ser på, når der skal tages et foto, er om himlen har karakter med skyer og lys. Med sine billeder forsøger Frans Kappel Øvre at videregive sin egen version af den stemning, han finder på stedet.

På nær et enkelt er alle billederne også med i bogen ”Billeder fra Mors – vandringer i kystlandskabet”, som blev udgivet i november 2019. Bogen blev hurtigt udsolgt og efterfulgt af en revideret udgave i maj 2020.

Udstillingen er åben i kirkekontorets åbningstid, som er mandag-fredag kl. 09.00 – 13.00 og torsdag tillige kl. 15.00 – 17.00

Forfatter

Related posts

Top