Biler og Sild indtager Thisted i dag

En lang række af Thisteds mange bilforhandlere fylder Store Torv med et flot udvalg af de nyeste bilmodeller og byder dermed på en enestående chance for at se et udvalg fra flere forhandlere på samme tid og sted. Der er  biler fra Ejner Hessel, Haaning Automobiler, Citroén, LD-Auto, B.B. Biler, Thybo-biler, Thisted Motor Compagni og Højland Biler

I samarbejde med Føtex, J.P. Jacobsen Centeret, Thisted Serviceudlejning og Lions Club Thisted kan Thisted Handel sammen med biludstillingen byde på kaffe og skønne gratis rundstykker fra Føtex på Store Torv kl. 8.30-10.

Når klokken bliver 11 åbner man igen teltet op og byder indenfor til gratis GLYNGØRE sildebord. Drikkevarer kan tilkøbes i teltet.

Lamborghini i Jyske Bank
I toppen af byen har Jyske Bank fornemt besøg af den vildeste Lamborghini – en bil, der accelererer så hurtigt, at det svarer til frit fald.

Man har muligheden for at komme i nærkontakt med bilen og nyde synes at Lamborghini Aventador – og samtidig få lidt godt til ganen. Man kan også deltage i konkurrencen om en tur i den lynhurtige racer.

Jyske Bank er gennem Sportscar-event sponsor af bilen til til fordel for Børnecancerfonden. Du kan opleve bilen ved Jyske Bank i toppen af gå-gaden lørdag den 20. maj kl. 9.30-11.30.

Dagens program
Kl. 8.30-13: Byens bilforhandlere udstiller på Store Torv
Kl. 8.30-10: Gratis rundstykker og kaffe v. Føtex. Drikkevarer kan købes.
Kl. 9.30-11.30: Jyske Bank udstiller Lamborghini i toppen af gågaden med lidt godt til ganen.
Kl. 11-13: Gratis GLYNGØRE sildebord. Drikkevarer kan købes.

Foto: Thisted Handel

Forfatter

Related posts

Top