BILA modtager hæderspris fra Kawasaki Robotics

Projekthuset BILA A/S fra Nykøbing Mors har netop modtaget en hæderspris fra den japanske koncern Kawasaki Robotics for fremragende salgsarbejde i 2014.

BILA arbejder med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter, og BILA’s administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen er netop kommet hjem fra forhandlermøde i Neuss i Tyskland, hvor Kawasaki Robotics overrakte den flotte pris.

Hædret for fabelagtigt salg
Kawasaki Robotics er en af verdens største robotproducenter, og BILA bliver blandt andet belønnet for deres eminente performance på markedet. BILA har konstant fokus på at udvide robotters anvendelsesområder samt for den vedvarende udvikling i brugen af robotter til rationalisering i den skandinaviske industri. Dette har gjort BILA til et forbillede for andre forhandlere i hele verden, hvorfor BILA bliver fremhævet på Kawasaki’s Europa kongres for den fremragende udvikling.

BILA A/S har været eneforhandler af Kawasakirobotter i Skandinavien siden 1999, og i 2014 blev rekorden slået for antallet af solgte robotter.

– Vi er naturligvis meget stolte af at have modtaget sådan en pris fra Kawasaki. Det beviser, at det vi gør på BILA, er rigtigt. Vi arbejder hele tiden på at vækste og præstere, og med sådan en anerkendelse giver det bare endnu mere motivation til at fortsætte de gode takter, siger BILA’s administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen.

Nye robotvarianter på vej
Til forhandlermødet blev der præsenteret en række nye robotter, som BILA ser frem til at kunne udvide deres sortiment med, bla. nye hurtige palleteringsrobotter, svejserobotter, store 6-aksede robotter og mange andre, så fremtiden i robotindustrien ser rigtig lys ud.

I Kawasakis produktportefølje findes der i forvejen adskillige robotter; blandt andre pick & place robotter, svejse- og male robotter, medicinal- samt palleteringsrobotter.

Foto : BILA

Forfatter

Related posts

Top