BILA fortsætter opkøb: Køber serviceafdeling i Esbjerg

Det er kun få dage siden, at BILA på Mors meldte ud, at man havde købt landets største specialfabrik af strækfoliemaskiner, REO-PACK i Mariager.

Men BILA, som er Danmarks største automationshus, er slet ikke færdig med at købe ind. Således oplyser virksomheden idag i en pressemeddelelse, at man har købt serviceafdelingen i automationsvirksomheden Blaaholm med hovedkontor i Esbjerg.

Med opkøbet styrker BILA sin position inden for service & support på automatiseret produktionsudstyr, og planen er, at etablere et lokalt kontor i Varde til servicering af Blaaholm’s nuværende kunder samt BILA’s kunder i Syddanmark. Opkøbet er et godt match til BILA’s ekspansion inden for global service, ligesom der er god synergi med BILA’s eksisterende Wind Solutions division.

Per Bech Rasmussen CEO i BILA Automation (tv) og Michael Schade tidl. Servicechef i Blaaholm (th) ser frem til det nye samarbejde i BILA koncernen

BILA’s opkøb af serviceafdelingen sker som følge af en rekonstruktion hos Blaaholm. Blaaholm er specialister inden for kundetilpassede automationsløsninger, og arbejder inden for fire forretningsområder, herunder serviceafdelingen, der består af 12 medarbejdere.

– Vi investerer i produkter eller mennesker, og i dette tilfælde tilføjer vi nogle vigtige kompetencer til vores organisation. I forbindelse med rekonstruktionen fik vi mulighed for at møde medarbejderne i serviceafdelingen, og de gjorde et stærkt indtryk. Det er meget dedikerede og kompetente medarbejdere med værdier, der passer godt til BILA’s virksomhedskultur, så vi glæder os meget til at starte samarbejdet, siger Per Bech Rasmussen, CEO for BILA Automation.

Opkøbet af Blaaholm’s serviceafdeling er en del af BILA-koncernens internationale vækststrategi om at opnå en milliardomsætning. BILA A/S har for nylig opkøbt REO-PACK i Mariager, og i 2017 blev Dan-Palletiser i Vemmelev også tilføjet til produktprogrammet.

LÆS OGSÅ:

BILA ekspanderer og opkøber specialfabrik

 

Forfatter

Related posts

Top