BILA er årets vækstvirksomhed i Nordjylland

I konkurrence med fem andre nordjyske virksomheder blev det Mors-virksomheden BILA A/S, der løb afsted med titlen som årets vækstvirksomhed i Nordjylland. Prisen blev uddelt i Aalborg torsdag aften.

Ved kåringen var BILA oppe mod fire andre stærke finalister i regionen, som også blev hyldet ved festlighederne. BILA’s arbejde består i at levere rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og servicering af robotanlæg.

– Danmark er blevet et foregangsland, når det gælder optimering af produktion og automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter, og den regionale jury hæfter sig bl.a. ved, at BILA er med til at drive denne udvikling. Juryen peger også på, at mere end 1000 automatiseringsløsninger til Danmark, Skandinavien det øvrige europæiske og amerikanske marked vidner om et stort potentiale, og en vinder med en karismatisk entrepreneur, der skinner igennem og har store ambitioner, siger Allan Terp, Partner i EY og ansvarlig for region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

Juryen nævner også som begrundelse for deres valg af BILA som årets vækstvirksomhed, at virksomhedens mere end 1.000 automatløsninger til det europæiske- og amerikanske marked vidner om stort potentiale og en virksomhed med store ambitioner.

BILA, som har hovedsæde på Mors, beskæftiger mere end 300 medarbejdere i afdelinger fordelt over hele landet samt i Norge og i Sverige.

EY Entrepreneur Of The Year er en landsdækkende konkurrence og med den regionale sejr er BILA klar til landskåringen som finder sted i København den 29. november.

Foto: EY

Forfatter

Related posts

Top