Bil fra LD Auto hovedpræmie i Mors-Thy Lotteriet

Spændingen om, hvilken af de otte autoriserede bilforhandlere, der skal levere hovedgevinsten til årets Mors-Thy Lotteri 2016 er udløst.

– Notarius Publicus har foretaget lodtrækningen mellem de otte bilforhandlere og leverandøren bliver LD Auto i Thisted, fortæller Johs. Søndergaard og Hans Peter Jarl Madsen, der står bag lotteriet til fordel for ungdomsarbejdet i TIK Håndbold og HF Mors, der begge er moderklubber til Mors-Thy Håndbold.

Med LD Auto som leverandør betyder det også at hovedgevinstens bilmærke bliver en Skoda Citigo.

Ud over en Skoda Citigo består 1.præmien af et års bilforsikringspræmie fra Thisted Forsikring og brændstof og vaskekort fra Shell, Thisted. I alt en 1.præmie til en samlet værdi af 99.500kr.

Den samlede præmiesum i Mors-Thy Lotteri 2016 er på 211.238 kroner fordelt på i alt 28 præmier.

Lotteriets vindernumre offentliggøres onsdag den 11. maj 2016 i Thisted Posten, Morsø Folkeblads Ugeavis og på hjemmesiderne hos TIK Hånd-bold, HF Mors og Mors-Thy Håndbold.

Lotteriets overskud går til ungdoms- & talentarbejde i TIK Håndbold og HF Mors. Et ungdoms- & talentarbejde, som er en forudsætning for, at Mors-Thy Håndbold også på sigt kan begå sig på liganiveau.

De foreløbige tal peger på et overskud  niveauet 150.000-160.000 kroner til deling imellem de to klubber.

Forfatter

Related posts

Top