Biblioteket sætter fokus på vores natur

Sammen med DR sætter Danmarks biblioteker fokus på, at 2020 er naturens år.

– På Morsø Folkebibliotek får vi besøg af naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen, der vil fortælle om Mors’ skønne natur og dyreliv, og sætte fokus på nogle af de skønne pletter i vores natur vi måske har glemt, fortæller bibliotekar Anne Korsbo, Morsø Folkebibliotek.

Jørgen Frank Rasmussen arbejder i det daglige som naturvejleder på hele Mors, og har derfor en enorm viden at dele ud af.

Arrangementet er en del af temaet Vores natur, der også skulle have kørt for fuld udblæsning i foråret, men af grunde vi alle kender, blev det ikke rigtigt til noget. Temaet er allerede nu så småt ved at blive løbet i gang rundt om på bibliotekerne og kører til og med uge 41.

Ud over arrangementet med naturvejlederen, der finder sted tirsdag d. 22.9, har Morsø Folkebibliotek også en udstilling, der blandt andet sætter fokus på nogle af de mange af de materialer der findes på biblioteket om natur og dyreliv.

DR har gennem hele 2020 haft ekstra fokus på naturprogrammer, som en del af samme tema. Nyeste skud på stammen er Giv os naturen tilbage med Frank Erichsen, også kendt som Bonderøven, der begynder at løbe over skærmen i disse dage.

Foto: Bibliotekernes Temasamarbejde

Forfatter

Related posts

Top