Beskeden lærer hædret: – Jeg synes egentlig ikke, jeg gør noget særligt

Tine Kjølby, der er lærer på Østre Skole i Thisted, er blevet kåret som ambassadør for godt arbejdsmiljø.

Det er den lokale rådgivningsvirksomhed Dansk Arbejdsmiljø, som står bag prisen, som blev uddelt for anden gang.

– Vi vil sætte fokus på de historier, der gemmer sig ude i virksomhederne. Og i en tid som denne er det enormt vigtigt, at huske at anerkende de mennesker, som gør en forskel, fortæller Mona Lagoni, indehaver af Dansk Arbejdsmiljø.

Det er team-kollegaen Heidi Lund Dybdal, der har nomineret Tine Kjølby:

Heidi Lund Dybdal får overrakt en erkendtlighed for at have indstillet sin kollega til prisen. Foto: Dansk Arbejdsmiljø

– Hun er en skøn kollega som gør meget socialt bl.a. her under nedlukningen har hun oprettet virtuelle pauser så vi har haft formiddags og frokost pauser sammen selvom vi har siddet hjemme hver for sig, skrev Heidi Lund Dybdal bl.a. i sin indstilling af Tine Kjølby.

– Derudover er hun en top engageret lærer som også gerne tænker alternativt og kreativt i opgavetyper, skrev Heidi Lund Dybdal.

Tine Kjølby blev både glad og en smule overasket da Mona Lagoni dukkede uanmeldt op for at overbringe hende anerkendelsen. Hun var nemlig gårdvagt og på vej ud for at minde eleverne om at de skal holde afstand.

– Jeg synes egentlig ikke, jeg gør noget særligt. Da jeg kom tilbage fra ferie, var der også nogen, der havde sat blomster på mit bord, var Tine Kjølbys umiddelbare kommentar

Mona Lagoni fortæller, at der har været nomineringer fra hele landet, men de fleste har været fra virksomheder fra Mors, Salling og Thy.

Foto: Dansk Arbejdsmiljø

Forfatter

Related posts

Top