Bertel skal bringe lokale sportstalenter til tops

Tilbage i april løftede Francois Grimal, direktør for Dolle A/S, sløret for en drøm om at bringe lokale sportstalenter fra Thy helt til tops.

Det skal bl.a. ske ved at ansætte en Sponsor- og Eventkoordinator i Thy, som skal koordinere og udvikle måden, hvorpå de thy’ske sportstalenter indsamler sponsorater og samtidig udvikle PR og events i forbindelse med sponsorater til de lokale sportsudøvere.

Nu er den drøm gået i opfyldelse. Bertel Østergaard er nemlig blevet tilknyttet som Sponsor- og Eventkonsulent.

Han

Dolle-direktør vil bringe lokale sportstalenter til tops

Formålet er nemlig, at sikre de bedste forudsætninger for områdets sportstalenter samtidig med, at erhvervslivet i Thy får et større udbytte af deres investeringer i sponsorater.

Et samarbejde mellem Thy Erhvervsforum, Thisted Kommune og en række lokale virksomheder har sikret
muligheden for at gennemføre pilotprojektet de næste to år.

Bertel Østergaard får bl.a. til opgave at sikre mere standardiseret og struktureret tilgang til de sponsorater, der forbinder eliteidrætsudøvere og erhvervslivet i Thy, hvilket skal sikre en større gevinst for begge parter.

Derudover skal projektet være medvirkende til at sikre eliteidrætsudøvere i området bedre forudsætninger for at
udleve deres potentiale, eftersom de vil kunne få varetaget nogle af deres forpligtelser overfor deres sponsorer. Samtidig skal det også reducere virksomhedernes tidsforbrug hvad angår sponsorater til områdets eliteidræt.

LÆS OGSÅ:

Forfatter

Related posts

Top