Bergholt forlader Mors-Thy Håndbold til fordel for Skjern Håndbold

Stregspilleren Emil Bergholt, der netop er blevet kåret som Årets Spiller i Mors-Thy Håndbold, forlader klubben efter næste sæson. Det oplyser Mors-Thy Håndbold på sin hjemmeside tirsdag morgen.

Han udnytter dermed en option i sin kontrakt der giver mulighed for at skifte til en anden klub, mod at der betales en kompensation.

Da vi forlængede Emils to-årige kontrakt endnu et år i november sidste år, var det et krav, at han kunne komme videre efter den kommende sæson imod, at den nye klub betaler en økonomisk kompensation til Mors-Thy Håndbold. Det er sådan, det er i en forhandling og det er de konditioner, vi arbejder under som Mors-Thy Håndbold i landets fornemmeste række, fortæller sportsdirektør Henrik Hedegaard.

Han glæder sig dig over, at Emil Bergholt også til den kommende sæson kommer til at spille en afgørende rolle for Mors-Thy Håndbold.

Emil Bergholt kom til Mors-Thy Håndbold fra TM Tønder forud for den igangværende sæson og havde egentlig kontrakt med Mors-Thy Håndbold til 2022.

Vender hjem til Skjern
Emil Bergholt fortsætter karrieren i Skjern Håndbold:

– Jeg er Skjern-dreng helt ind til benet. Siden vi sagde på gensyn tilbage i 2017, har jeg fastholdt kontakten med klubben, og da muligheden bød sig til næste sommer, så var jeg af flere årsager ikke et sekund i tvivl. Timingen er perfekt for mig, fortæller han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg er på et niveau håndboldmæssigt nu, hvor jeg føler, at jeg kan byde ind, tage et stort ansvar og bidrage i en topklub som Skjern. Hvor stor rollen bliver, er op til mig selv at indfri, siger Emil Bergholt, der har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024.

Emil Bergholt tiltræder i Skjern Håndbold i sommeren 2021, og har underskrevet en kontrakt frem til 2024.

#ComingHome 💚

Slået op af Skjern Håndbold i Tirsdag den 30. juni 2020

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top