Bakkedal og Thy på fotofestivalen Face

1.200 har købt Bakkedal-plakater med motiver fra Thy, 280.000 gange blev der trykket ’deltag’ på Bakkedals julekalender med vintermotiver fra Thy, og over 20.000 gange er reklamefilmene ’fra os i Thy’ blevet vist på YouTube.

Nu nu bliver alle fotos en del af en stor fotofestivalen Face i Silkeborg i anledning af Aarhus 2017.

– Jeg tror, at ’Fra os i Thy’ rammer en længsel i mange efter smuk natur, ro og eftertanke. Derfor var vi selvfølgelig glade for at blive spurgt, om vi ville deltage på fotofestival. Naturen spiller en stor rolle i vores kampagne, og vi glæder os over at kunne være med til at fejre naturen og fotografiet på udstillingen og samtidig få mulighed for at vise, hvordan vi har arbejdet med naturen i vores kampagne, siger Lene Alkemade, som er Senior Brand Manager for Bakkedal.

Foto : N. C. Christensen, Hurup Thy

Plakater med motiver fra Thy
Udstillingen finder sted i Aqua Park, og Bakkedals plakater viser smukke naturbilleder fra Thy, som er taget af marketingdirektør Michael Hein Pilgaard fra Dragsbæk.

Blandt motiverne er en lyseblå fiskekutter på vej ind mod land, hvor overskriften er ’Myldretid i Thy’, eller en surfer ved Vorupør med overskriften ’Vandland i Thy’.

Bakkedals vognmand N. C. Christensen & Sønner i Hurup, stiller en bil til rådighed for udstillingen – dekoreret med Bakkedals reklameunivers. På fotofestivalen bliver der fra bilen skænket kaffe og serveret rundstykker med Bakkedal. Man kan også købe plakater og postkort med billederne fra udstillingen.

– Vi glæder os over, at kampagnens måde at vise naturen i Thy på har medført, at vi er blevet inviteret til at udstille,”siger Lene Alkemade.

På fotofestivalen Face kan man se flotte billeder fra to af de dygtige hobbyfotografer, Susanne Worm og Svend Bunk, som er blandt de fotografer, der bidrager med deres billeder til sommerkalenderen, som du kan se her.

Foto : Michael Hein Pilgaard/Bakkedal

Forfatter

Related posts

Top