Audi efterlyses i forbindelse med indbrud i varebiler

Håndværkerbiler, der holder parkeret for natten, frister fortsat kriminelle.

De seneste to uger har der været 79 tyverier fra varebiler i Jylland. De 43 er sket i Midt- og Vestjyllands politikreds. Oftest er der forsvundet værktøj for mellem 30.000 og 50.000 kroner.

I forbindelse med efterforskningen har særligt en Audi A6 vist sig interessant og efterlyses derfor nu.

Mørk Audi med grå skærmkanter
Efterforskerne hos Midt- og Vestjyllands Politi leder nu efter bilen, som er en mørk Audi A6 Allroad model 2006 magen til den på billedet – altså en bil, der er grå omkring skærmkanter og på kofangeren.

Audien sættes i forbindelse med tyveri fra en varebil i Roslev i Salling i begyndelsen af sidste uge. Tyveriet skete natten til tirsdag den 1. september 2020 klokken 03:42. Samme bil forbindes til et indbrud i en varebil i Stoholm natten til torsdag den 3 september klokken 03:56. En Audi A6 Allroad model 2006 sås også tidligere på sommeren – den 12. juni – begå tyveri fra en bil i Varde. Audien kan have danske eller udenlandske nummerplader på. Fælles for tyverierne er, at der er set to mænd.

Organiserede kriminelle bagmænd
Det er Midt- og Vestjyllands Politis vurdering, at det er organiserede kriminelle, der står bag en stor del af indbruddene i varebiler.

– Vi oplevede et lignende raid i uge 25 og 26 med samme fremgangsmåde, fortæller politikommissær Poul Fink fra Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning og fortsætter:

– Og så er gerningsmændene meget mobile og bevæger sig fra by til by på langs og tværs af Jylland og Fyn.

Gerningsmændene til den seneste stribe indbrud har typisk lavet et lille hul omkring låsen, så de ad den vej har kunnet påvirke låsemekanismen. Indbruddene sker oftest i de sene aftentimer og om natten.

Kontakt politiet på telefon 114
Midt- og Vestjyllands Politi vil meget gerne høre fra folk, der kan hjælpe politiet på sporet af den mørke Audi.

Det kan for eksempel være, at man ser den parkeret ved et sommerhus eller lignende.
Midt og Vestjyllands Politi beder også folk ringe, hvis de observerer noget mistænkeligt omkring parkerede varebiler.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Forfatter

Related posts

Top