Aubo i Thisted leverer køkken og bad til “Nybyggerne”

Onsdag aften kl. 20 er der sæson-premiere på “Nybyggerne” på TV2.

I programmet skal 4 par, på et begrænset budget og på bare 10 uger, få alt fra soveværelse og badeværelse til køkken og have til at gå op i en højere enhed. Husene, som de fire par skal forvandle til deres drømmebolig, har en størrelse på 130 kvadratmeter og ligger i Gistrup uden for Aalborg. Det skriver TV2.dk.

Når de flytter ind, er der hverken lagt gulv, monteret døre eller sat fliser op i husene. Hvert par har 300.000 til at færdiggøre deres hus – og hvordan de indretter de forskellige rum, er derfor op til hvert enkelt par.

Peter Ingemann

Den populære Peter Ingemann er vært på årets udgave af Nybyggerne. FOTO: Thomas Sinkbæk/ TV 2

Køkken og bad er fra Aubo, Thisted
Hos Aubo i Thisted følger man særligt med i udsendelserne. Det er nemlig i Thisted-butikken, at deltagerne har købt ind til både køkken og bad:
– Vi har leveret meget forskellige løsninger til parrene, og guidet dem i forhold til materialer, løsninger og sjove finurligheder, fortæller indehaver Peter J. Høgh.

Der er i alt 10 afsnit, og optagelserne fra Aubo i Thisted kommer til at spille en større rolle over hele sæsonen – det er dog endnu uvidst i hvor mange og i hvilke programmer optagelserne fra Aubo vises.

– Det har været en fed proces at være en del af. Alle 4 par skulle igennem samme dag, og produktionsselskabet Metronome stillede med 10 mand til optagelserne. Så det blev en heldagsforestilling, fortæller Peter J. Høgh.

Vind 25.000 kr. til Aubo
Ud over at være produktsponsor i Nybyggerne er Aubo også sponsor af et gavekort på 25.000 kr som seerne kan vinde. Konkurrencen slår vært Peter Ingemann et slag for i udsendselserne.

Optagelser til Nybyggerne hos Aubo, Thisted

Optagelser til Nybyggerne hos Aubo, Thisted

Optagelser til Nybyggerne hos Aubo, Thisted. Her får et af parrene gode råd med på vejen.

Optagelser til Nybyggerne hos Aubo, Thisted. Her får et af parrene gode råd med på vejen.

 

 

Forfatter

Related posts

Top