Asylansøgere mistænkes for flere butikstyverier i Thisted

Politiet leder lige nu efter 3 asylanter, som man mener har stjålet øl i Kiwi-forretningen i Thisted til en estimeret værdi af 250 kr.Vagthavende hos lokalpolitiet i Thisted, Jørgen Jensen, fortæller, at man på overvågningen kan se, at de fylder en taske med øl, for derefter at forlade forretningen uden at betale. Han føler sig overbevist om, at Politiet nok skal finde frem til dem ved hjælp af videomaterialet.Rema 1000 havde også besøg
Det var tilsyneladende kolde øl i sommervarmen der var attraktive. I Rema 1000 gik fire mænd af anden etnisk herkomst ind i butikken, hvor den ene forsøger at stjæle øl. Mændene bliver dog på vej ud af butikken forstyrret af anmelderen til tyveriet, hvorefter de sætter øllene fra sig og forlader butikken.
Hash i teltlejren
Politiet var lørdag morgen, af uvisse årsager, forbi teltlejren på Simons Bakke i Thisted. Her møder man lørdag omkring midnat en 5-6 asylansøgere. På en af dem, en 22-årig mand, finder Politiet 4,62 gram hash. Han er derfor blevet sigtet for overtrædelse af loven om euroforiserende stoffer.

 

Forfatter

Related posts

Top