Astman: -Giv sygehusledelsen arbejdsro

Regionsrådsformand Ulla Astman opfordrer til, at borgere og medier giver sygehusledelsen og sygehusets medarbejdere arbejdrso, i forhold til den proces der er sat i gang om at nytænke sygehuset.

Processen lægger blandt andet op til, at der reduceres i antallet af sengepladser på intensivafdelingen. I den forbindelse blev forskellige faggrupper tidligere bedt om, at indsende høringssvar. Efterfølgende skulle der nedsættes faglige arbejdsgrupper, der skal være med til at bidrage og nytænke intensivområdet i Thisted:

– Det er den faglige proces på sygehuset, og den må vi politikere respektere. Derfor bør hverken jeg eller andre politikere på nuværende tidspunkt have en holdning til, hvad der skal nytænkes. Det må ganske enkelt vente til den interne proces på sygehuset er afsluttet, og der foreligger en indstilling til Regionsrådet. Så jeg vil opfordre til, at vi giver ledelsen og medarbejderne arbejdsro, siger Ulla Astman. 

– Sundhedsvæsenet er ikke stationært men er i en evig udvikling. Jeg forventer, at hospitalsledelsen understøtter denne udvikling og fremdrift, og hvis noget skal nytænkes, og det indebærer ændringer i funktioner, vil dette blive forelagt Regionsrådet, og vi skal tage stilling, slutter hun.

Foto: Christian Kjeldsen

Forfatter

Related posts

Top