Assistenttræner stopper i Thisted FC

Efter halvandet år som assistenttræner i Thisted FC stopper Henrik Larsen efter denne sæson. Det sker efter grundige overvejelser:

– For noget tid siden gik jeg til klubben og meddelte, at jeg stoppede til sommer, og det gør jeg, da jeg har et civilt job, hvor jeg lige nu arbejder på nedsat tid for at være assistenttræner i Thisted FC, udtaler Henrik Larsen i en pressemeddelelse.

– Det er voldsomt krævende, og jeg har svært at få enderne til at hænge sammen. Jeg bor i Aars, har civilt job i Aalborg og trænergerningen er i Thisted med træningssamlinger og kampe fem gange om ugen.

Direktør Karl Kristian Guldhammer siger, at den nu afgående assistenttræner har været med til at bygge videre på det sportslige koncept, der danner grundlag for, at klubbens førstehold spiller i NordicBet ligaen.

– Henrik Larsen er en yderst kompetent og faglig dygtig træner, som vi har haft et særdeles godt samarbejde med, og Henrik vil blive savnet i klubben, siger direktør Karl Kristian Guldhammer

Henrik Larsen vil, som altid, give 110% af sig selv resten af sæsonen siger han og fortæller samtidig, at det vil være en ære at få lov til at aflevere holdet til endnu en sæson i 1. division.

Forfatter

Related posts

Top