Asger Bust Sørensen fortsætter i Thisted FC

Thisted FC har forlænget aftalen med den centrale midtbanespiller Asger Bust Sørensen, 20 år, med yderligere et år så aftalen nu løber til 30. juni 2018.

Asger Bust Sørensen har fået sin fodboldopdragelse i Sjørring Boldklub inden turen gik til Aab, hvor Asger har været gennem superligaklubbens eliteungdomskoncept. Thisted FC hentede Asger Bust til klubben til denne sæson og Asger har markeret sig som en markant forstærkning til vores unge spillertrup og derfor var det helt naturligt for os at forlænge samarbejdet, udtaler Direktør Karl Kristian Guldhammer.

– Jeg er selvfølgelig superglad for, at Thisted FC og jeg er blevet enige om en forlængelse, udtaler Asger Bust. Vi har haft en fantastisk sæson, som jeg ser frem til at bygge videre på i 1. division. Det betyder meget for mig personligt, at klubben tror på mine kvaliteter som spiller og det vil jeg gengive med, at arbejde stenhårdt for vi kan få en god sæson i Nordicbetligaen. Jeg har fået en masse spilletid og ansvar i kampene i både grundspillet og oprykningsspillet og det håber jeg kan fortsætte i den kommende sæson, hvilket betyder jeg kan fortsætte min udvikling som spiller, siger Asger Bust Sørensen.

– Asger Bust Sørensen har gennem hele sæsonen i 2. division været en af holdets stamspillere på den centrale midtbane, udtaler assistenttræner Henning Pedersen. Asger er en ung spiller i fortsat udvikling der med sin store personlighed, både på og udenfor banen, er en vigtig brik til den kommende sæson i Nordicbetligaen, siger Henning Pedersen.

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top