Asbjørn Madsen og Jesper Meinby tabt for MTH

Hvad Asbjørn Madsen bekræftede direkte på Limfjord PLUS efter fredagens kamp imod BSV i Thy Hallen bekræftes af Mors Thy Håndbold mandag middag.

Asbjørn Madsen men også Jesper Meinby har benyttet sig af en klausul i deres kontrakter, og kigger begge efter nye muligheder formodentlig i udlandet.

– For Jespers vedkommende er der intet overraskende i det, da han allerede meddelte sidste år, at det var dette han går efter. Efter en formidabel sæson, er Asbjørn Madsen ligeledes blevet en interessant spiller for andre klubber, og ønsker derfor også at forsøge muligheden for nye udfordringer, siger Henrik Hedegaard fra Mors Thy Håndbolds bestyrelse og forsætter:

– MTH er meget stolte over at kunne fostre den ene profil efter den anden i klubben, og vi må bare erkende og udnytte vor plads i ligaen under de forhold der nu engang er. Spillere som Jac Karlsson, Asbjørn Madsen og Jesper Meinby er igennem denne sæson, og tidligere bedrifter, blevet spillere som der er stigende interesse for. Med dette, følger der først og fremmest en lyst til at følge de muligheder dette giver for den enkelte spiller, men også et skridt op af lønstigen, til et niveau hvor det ikke længere er muligt for MTH at følge med. Vi har uændrede store ambitioner med ligaholdet, men vi skal også fastholde den ansvarlige økonomiske retning vi nu endelig har fået under kontrol, siger Henrik Hedegaard.

Han påpeger, at de kommende klubber for de tre profiler, uden tvivl bliver nogle som har større økonomiske rammer end MTH har lige nu og han spillerne selvfølgelig altid vil søge til steder med bedre økonomi og måske større sportslige og personlige udfordringer.

Ville gerne beholde spillerne
Mors Thy Håndbold ville hellere end gerne have beholdt spillerne, men erkender samtidigt, at økonomien ikke er til det.

– sådan er det bare, og ingen skal være i tvivl om at alle mulige scenarier har været forsøgt. Det er også vigtigt at påpege, at så vidt vi ved, så har ingen af de tre endnu deres fremtid på plads, så tiden må vise hvor de ender. Uanset hvem der får glæden af at få en af de tre på holdet, ja så får de tilgang af en fantastisk spiller og personlighed, siger Henrik Hedegaard.

MTH takker – senere….
MTH ønsker ikke endnu at takke de tre for deres årelange heroiske indsats i klubben, da samarbejdet jo ikke på nogen måde er afsluttet.

– fokus skal holdes på den indeværende sæson og de resterende kampe i grundspillet. Der arbejdes med garanti på højtryk i kulissen for at finde spændende nye profiler, der kan få samme mulighed som Jac, Asbjørn og Jesper, nemlig en grundig, god og spændende udvikling som spiller i den blå trøje hos Mors Thy, siger Henrik Hedegaard der samtidigt glæder sig til at bringe nyhederne om nye spillere, når disse kommer på plads gennem den næste tid.

Samtidigt håber MTH ledelsen, at der nu kan skabes ro om klubben således, at man kan give de sidste tre kampe fuld fokus.

Forfatter

Related posts

Top