Anna Marie fra BILA kåret som Årets Elev

HK MidtVest har kåret 34-årige Anna Marie Nielsen som ”Årets elev”.

Hun blev tidligere i dag overrasket på BILA på Mors, hvor hun er økonomielev.

– Det er en kæmpe cadeau at blive Årets Elev og en bekræftelse i, at man gør det rigtige, lyder det fra en rørt Anna Marie Nielsen.

Det er hendes chef, financial manager Susanne Damgaard og kollegaen, accountant Helle Hvass Krog, der har indstillet Anna Marie til prisen som årets elev. I indstillingen skrev Susanne Damgaard bl.a.:

– Anna Marie har sadlet om og kom oprindelig fra en helt anden branche til et team udelukkende bestående af kvinder. Hun har på bedste vis taget al sin tidligere erfaring med og udnytter denne erfaring hos BILA. Denne forening af erfaring gør hende i stand til at se udfordringer fra mere end én side og komme med løsninger, som gavner flest muligt. Erfaringen gør hende i stand til at kommunikere på en måde, så det bliver forståeligt selv for direktøren, teknikeren og chaufføren.

– Anna Marie er faldet til i BILA og i teamet. Det skinner langt væk, at vi ikke blot har fået en kandidat til årets elev, men også en kollega, vi ønsker at samarbejde med i BILA mange år frem i tiden. Hun arbejder struktureret med hurtighed og akkuratesse. Når der er spørgsmål fra kollegaer, og de vil være sikre på et svar, er det Anna Marie, de ringer til.

Årets elev i HK MidtVest 2020” hedder Anna Marie Nielsen. Hun har været økonomielev hos BILA A/S i Nykøbing Mors og er efter endt uddannelse blevet ansat som accountant i afdelingen Finance. Det er Anna Maries chef, financial manager Susanne Damgaard og kollegaen, accountant Helle Hvass Krog (til højre), der har indstillet Anna Marie til prisen, som blev overrakt af afdelingsformand Marianne Køpke og organisator Mette Solberg fra HK MidtVest (til venstre). Foto: HK MidtVest

– Anna Marie har taget ansvar, er innovativ og sætter ord på sine tanker og holdninger. Hun er nysgerrig, interesseret, fyldt med gå-på mod og stiller spørgsmål. Hun udvikler og forbedrer dagligt hverdagen for kollegaer og for BILA med respekt for alle. Hun har eksempelvis taget ansvaret for vores elektroniske bilagsregistrering og udviklet dette med 338 procent stigning i automatiseringsgrad på et år. Hun har udviklet nye automatiske skemaer og lavet instrukser og procedurer.

– Den positive tilgang til opgaver og ønsket om at forbedre og udvikle bidrager til det gode arbejdsmiljø. Når hun ser nye løsninger, anerkender hun også værdien af de gamle og formår at sælge sin videreudvikling/nyudvikling med latter, empati og masser af energi.

17 nominerede
Et kriterie for kandidaterne til prisen har netop været faglig dygtighed. Desuden har kandidaterne skullet gøre eller have gjort noget godt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, altså være en god kollega.

I alt har der været 17 nominerede kandidater til ”Årets elev i HK MidtVest 2020”. Af dem har bestyrelserne for de fire HK-sektorer i MidtVest, Handel, Privat, Kommunal og Stat, i en semifinale udvalgt hver deres finalist, som er gået videre til finalen, hvor en jury har skullet udpege ”Årets elev”.

De fire finalister har foruden Anna Marie Nielsen været:
– Pernille Harpsøe Hedegård, elev hos Viborg Kommune, Ydelseskontoret.
– Henriette Brill Jensen, elev hos Politiets Administrative Center, Bødeafdelingen.
Cecilie Paaske Christensen, elev hos Tømmergården A7S, Nykøbing Mors

HK MidtVest uddeler senere på måneden ”Årets elevplads 2020”. Der er indstillet 15 elevpladser til prisen.

Foto: HK MidtVest

Forfatter

Related posts

Top