Anmelderroste mirakler kommer til Thy

I sidste måned havde ”Livets små mirakler” af og med den verdenskendte komiske skuespiller, klovn – og billedkunstner, Paolo Nani, urpremiere på Limfjordsteatret på Mors – med flotte anmeldelser til følge.

Onsdag og torsdag i denne uge kan forestillingen opleves i Limfjordsteatret på Frederiks Torv i Thisted, dels som en aftenforestilling, dels som en formiddagsforestilling med en efterfølgende snak med Paolo Nani selv.

I forestillingen møder vi en introvert, ensom tegner, der har lukket sig inde i sin egen lille boble i sit atelier – indtil den dag, hvor verden pludselig trænger indenfor. Paolo Nani laver tegningerne direkte på scenen, hvor de projiceres op på en storskærm og undervejs krydres med hans udtryksfulde kropssprog, mimiske timing og finurlige humor og ledsages af en række stemningsmættede musiknumre, der fuldender formsproget.

Paolo Nani Teater er kendt og elsket rundt om i verden for forestillinger som ”Brevet”, ”Kunsten at dø” og ”Jekyll on Ice”, som har turneret i årevis. ”Livets små mirakler” er målrettet et voksent publikum – men henvender sig også til børn/unge fra 12 år og opefter.

Der er endnu mulighed for at få billetter til både den 10. november kl. 19:30 og den 11. november kl. 11:00 på www.limfjordsteatret.dk.

Forfatter

Related posts

Top